Logo

24.–28. september 2018

Logo

24.–28. september 2018

Tilbake til oversikt

Urban Lounge i Søgne rådhus

Dato: Onsdag 26. september
Tid: 16:00 - 18:00
Sted: Søgne rådhus
Pris: Gratis og åpent for alle

En uformell samlingsplass for alle som ønsker å snakke og drømme om hvordan framtida vår i nye Kristiansand kan se ut. På menyen står deilig lapskaus!

Nye Kristiansand – hva betyr det for meg som bor her eller jobber der? Hvordan kan dagens tre kommunesentra videreutvikle seg sammen, og hvilke lokale kvaliteter må vi holde på?
Hva identifiserer jeg med Tangvall, Nodeland og Kvadraturen?

Stedene vi bor, oppholder oss og jobber på er ikke bare byplanleggeres verk. Det handler om innbyggeres og brukeres hverdag, opplevelser, identitet og drømmer!

På Urban Lounge kan du slå en prat med unge internasjonale planleggere og masterstudenter fra NMBU i et uformelt arena, dele dine drømmer om hvordan Kristiansand skal bli i framtida, og kanskje selv bli inspirert!

  • Innledning ved kommuneplanlegger Vibecke Vold Sunde:
    Hva er Cool planning og hvorfor har vi denne workshop?
  • Kort inspirasjonsforedrag fra NMBU professor
  • Pecha kucha med internasjonale perspektiver:
    Våre utenlandske planleggere forteller på 6 minutter 10 sekunder hva som kjennetegner planlegging i deres land og hvilke erfaringer vi kan ta med oss i nye Kristiansand
  • Mingling og musikk

Det serveres deilig lapskaus!


Velkommen!

Om Cool planning workshop
Mellom 24. og 28. september har Kvadraturen, Nodeland og Tangvall besøk av 18 unge planleggere fra hele verden og 60 studenter fra universitet på Aas (NMBU). Gjennom en ukes workshop skal de komme med nye perspektiver, banebrytende idéer og inspirasjon om vår fremtid i den nye kommune.

Vi minner også om andre arrangementer i denne uke med urban lounge i alle tre kommunesentra og byfrokost – formiddagsforedrag (på engelsk).

Se program på coolplanning.no