Logo

24.–28. september 2018

Logo

24.–28. september 2018

Tilbake til oversikt

Urban Lounge på Teateret i Kristiansand

Dato: Torsdag 27. september
Tid: 19:00
Sted: Teateret
Pris: Gratis og åpent for alle

En pulserende samlingsplass for alle som ønsker å snakke og drømme om hvordan vår fremtid i nye Kristiansand kan se ut ...!

Nye Kristiansand – hva betyr det for meg som bor her eller jobber der? Hvordan kan dagens tre kommunesentra videreutvikle seg sammen, og hvilke lokale kvaliteter må vi holde på?
Hva identifiserer jeg med Tangvall, Nodeland og Kvadraturen?

Stedene vi bor, oppholder oss og jobber på er ikke bare byplanleggeres verk. Det handler om innbyggeres og brukeres hverdag, opplevelser, identitet og drømmer!

På Urban Lounge kan du slå en prat med unge internasjonale planleggere og masterstudenter fra NMBU i et uformelt arena, dele dine drømmer om hvordan Kristiansand skal bli i framtida, og kanskje selv bli inspirert!

Urban Lounge denne torsdagen er kvelden før utstillingsåpning, så programmet er musikk og mingling, uten foredrag og diskusjoner.

Velkommen!

Om Teateret

 

Om Cool planning workshop
Mellom 24. og 28. september har Kvadraturen, Nodeland og Tangvall besøk av 18 unge planleggere fra hele verden og 60 studenter fra universitet på Aas (NMBU). Gjennom en ukes workshop skal de komme med nye perspektiver, banebrytende idéer og inspirasjon om vår fremtid i den nye kommune.

Vi minner også om andre arrangementer i denne uke med urban lounge i alle tre kommunesentra og byfrokost – formiddagsforedrag (på engelsk).
Se program på coolplanning.no